Från sök till sälj på 3 minuter!

Genom Tölve så filtrerar ni fram era ideala kunder baserat på de nyckeltal som är viktiga för just er. Med en databas på över 100.000+ beslutsfattare så sparar ni era säljare 2 timmar och 57 minuter om dagen på prospekteringsarbetet.

Bild på Tölves dashboard
Logotyp PooliaLogotyp BrightbidLogotyp SalesonomicsLogotyp LerniaLogotyp ManpowerLogotyp Trainor

Få ut de bästa av dig säljorganisation med hjälp av oss

Företagsdata ikon

Företagsdata

I vår databas hittar du juridisk och finansiell data till samtliga företag i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Beslutsfattare ikon

Kontaktuppgifter

Kopplat till företagen och dess data i Tölve hittar du även 100.000+ direkta kontaktuppgifter till 35 olika typer av beslutsfattare.

Nyhetsflöde ikon

Nyhetsflöde

Se nyhetsflöde om intressanta företag och följ deras resa. Allt från om de lanserar en ny webbplats till om de byter styrelse.

Mailkampanj ikon

Mailkampanjer

Skapa listor med dina ideala kunder baserad på vår företagsdata och beslutsfattare. Skapa en mailkampanj och få varmare leads.

Integrerad dialer ikon

Integrerad dialer

Med hjälp av vår integrerade dialer slipper du knappa in telefonnummer manuellt. Koppla ert nummer till Tölve och börja ring.

Sms ikon

SMS

Skicka färdiga SMS med hjälp av Tölve. I vår plattform kan du skapa och ha SMS-mallar för snabba utskick.

Prospektering

Hitta dina ideala kunder

På ett enkelt sätt kan du hitta rätt företag och rätt beslutsfattare att kontakta. Genom att använda våra 30 filter kan du pricka rätt bland över 1,8 miljoner företag och hitta den beslutsfattare som du är intresserad av.

Artwork för Prospektering
Artwork för beslutsfattare
Beslutsfattare

Ta del av direkta kontaktuppgifter

När du har hittat rätt företag och rätt beslutsfattare som du vill kontakta så har Tölve det du behöver. Du kan antingen använda en interaktiv mailkampanj eller bara ringa beslutsfattarens direktnummer. Du väljer det som passar din försäljningsprocess bäst.

Analysera

Inte bara KPI:er

Tölve hjälper dig inte bara att hålla koll på dina aktivitets-KPI:er utan även att kunna analysera vilka företag och beslutsfattare som du interagerar allra bäst med. Istället för att bearbeta många olika segment så kommer Tölve att kunna hjälpa dig att bearbeta de segmenten med störst potential.

Artwork för KPI:er
Artwork för mailkampanjer
Mailkampanjer

Alla vägar leder till Rom

Med hjälp av en interaktiv mailkampanj skapar du lätt varmare leads. Skapa sekvenser och uppföljningar. Använd er av dynamiska fält för att göra utskicken mer personliga.

Är du redo att öka din nykundsförsäljning?

Ta en titt i din kalender och boka in en tid med oss när de passar, så går vi igenom och ser på vilket sätt vi kan skapa ett värde för er.

Boka demo